Pure&Gentle Shampoo 250 ml

25.00 RON
(Only for order)
Categories: Hygiene

Kímélő sampon 250 ml

Összetevők: növényi eredetű mosó, hidratáló, sűrítő és habzó tenzidek, víz, panthenol, növényi keratin, illóolajok. Kíméletesen tisztít.

A kereskedelemben kapható samponok többnyire anionos tenzideket tartalmaznak, amelyek jó habképzők, erőteljes tisztító hatásúak, emiatt viszont nagymértékben irritálóak, mivel eltávolítják a bőrről nemcsak a zsíros szennyeződéseket, de kioldják a bőr természetes zsírtartalmát is. Legnagyobb előnyük annyi, hogy olcsók. Ezzel szemben a natúr kozmetikumok úgynevezett amfoter és nemionos tenzideket tartalmaznak, amelyek a legkevésbé irritáló, a bőr által legjobban tolerálható tisztítószerek.

A samponba is ilyen tenzidek kerültek, kiegészítve a hidratáló panthenollal valamint a kondicionáló és regeneráló hatású keratinnal (hidrolizált búzaprotein).

Pure&Gentle Shampoo 250 ml

Ingredients: washing, moisturizing, thickening and foaming surfactants of vegetal origin, water, panthenol, vegetable keratin, essential oils. It offers gentle cleaning for all hair types.

Kímélő sampon 250 ml Összetevők: növényi eredetű mosó, hidratáló, sűrítő és habzó tenzidek, víz, panthenol, növényi keratin, illóolajok. Kíméletesen tisztít. A kereskedelemben kapható samponok többnyire anionos tenzideket tartalmaznak, amelyek jó habképzők, erőteljes tisztító hatásúak, emiatt viszont nagymértékben irritálóak, mivel eltávolítják a bőrről nemcsak a zsíros szennyeződéseket, de kioldják a bőr természetes zsírtartalmát is. Legnagyobb előnyük annyi, hogy olcsók. Ezzel szemben a natúr kozmetikumok úgynevezett amfoter és nemionos tenzideket tartalmaznak, amelyek a legkevésbé irritáló, a bőr által legjobban tolerálható tisztítószerek. A samponba is ilyen tenzidek kerültek, kiegészítve a hidratáló panthenollal valamint a kondicionáló és regeneráló hatású keratinnal (hidrolizált búzaprotein). Pure&Gentle Shampoo 250 mlIngredients: washing, moisturizing, thickening and foaming surfactants of vegetal origin, water, panthenol, vegetable keratin, essential oils. It offers gentle cleaning for all hair types.
Your shopping cart

Your cart is empty
Subtotal: RON
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
Choose language