Glowing Face Serum 10 ml

25.00 RON
Categories: Face Care

Világosító arcszérum, 10 ml

Összetevők: fehérliliomolaj, ligetszépeolaj, sárgabarackmagolaj, neroli, citromfű illóolaj, E vitamin

Az olajkeverék világosítja, élénkíti, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Érett, száraz, rugalmatlan, érzékeny, pigmentfoltos bőrre ajánlott, de minden bőrtípusnak javára válik. Illatát a lazító hatású kifinomult illatú narancsvirág valamint a friss citromfű adja.

Használat: Az olajszérumok rendkívül koncentráltak. Az olaj a megtisztított, radírozott, még nedves bőrbe szívódik fel a legjobban. Tégy néhány cseppet az ujjbegyedre, azt oszlasd el az arcon, majd masszírozd végig.

Ne feledd: nem ajánlott túlolajozni a bőrt, a szérumok használata maximum naponta egyszer ajánlott, hiszen bőrünknek egyformán szüksége van az olaj-alapú és víz-alapú nedvességre is.

A szérumok kizárólag hidegen sajtolt extra szűz növényi olajokat tartalmaznak. Szavatossági idejük 6 hónap.

Az illóolajok lehetséges érzékenyítő hatása miatt ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni minden terméket a könyök belső hajlatán.


Illuminating Face Serum, 10 ml

Ingredients: white lily oil, primrose oil, apricot seed oil, neroli and lemongrass essential oil, vitamin E

The oil blend brightens, invigorates, hydrates and soothes the skin. It is mainly recommended for mature, dry, inflexible, sensitive, pigmented skin, but it is beneficial for all skin types. Its fragrance comes from the sophisticated scent of neroli and fresh lemongrass.

Use: Oil serums are extremely concentrated. Oil absorbs best onto skin that is clean, damp and properly exfoliated. It is best to put just a few drops on your fingertips, then dot the oil over the entire face. Distribute first, then massage.

Remember: Use oils wisely – maximum once a day. Your skin requires both oil-based moisture and water-based moisture.

Világosító arcszérum, 10 ml Összetevők: fehérliliomolaj, ligetszépeolaj, sárgabarackmagolaj, neroli, citromfű illóolaj, E vitamin Az olajkeverék világosítja, élénkíti, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Érett, száraz, rugalmatlan, érzékeny, pigmentfoltos bőrre ajánlott, de minden bőrtípusnak javára válik. Illatát a lazító hatású kifinomult illatú narancsvirág valamint a friss citromfű adja. Használat: Az olajszérumok rendkívül koncentráltak. Az olaj a megtisztított, radírozott, még nedves bőrbe szívódik fel a legjobban. Tégy néhány cseppet az ujjbegyedre, azt oszlasd el az arcon, majd masszírozd végig.Ne feledd: nem ajánlott túlolajozni a bőrt, a szérumok használata maximum naponta egyszer ajánlott, hiszen bőrünknek egyformán szüksége van az olaj-alapú és víz-alapú nedvességre is. A szérumok kizárólag hidegen sajtolt extra szűz növényi olajokat tartalmaznak. Szavatossági idejük 6 hónap. Az illóolajok lehetséges érzékenyítő hatása miatt ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni minden terméket a könyök belső hajlatán.Illuminating Face Serum, 10 mlIngredients: white lily oil, primrose oil, apricot seed oil, neroli and lemongrass essential oil, vitamin EThe oil blend brightens, invigorates, hydrates and soothes the skin. It is mainly recommended for mature, dry, inflexible, sensitive, pigmented skin, but it is beneficial for all skin types. Its fragrance comes from the sophisticated scent of neroli and fresh lemongrass.Use: Oil serums are extremely concentrated. Oil absorbs best onto skin that is clean, damp and properly exfoliated. It is best to put just a few drops on your fingertips, then dot the oil over the entire face. Distribute first, then massage.Remember: Use oils wisely – maximum once a day. Your skin requires both oil-based moisture and water-based moisture.
Your shopping cart

Your cart is empty
Subtotal: RON
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
Choose language