Balance Face Serum 10 ml

25.00 RON
Categories: Face Care

Könnyű regeneráló szérum zsíros, vegyes bőrre 10 ml

Összetevők: jojobaolaj, uborkaolaj, növényi szilikon, acmella kivonat, kubebabors illóolaj

Tápanyagokban gazdag, összehúzó, bőrpuhító hatású antioxidáns keverék. Szabáyozza a bőr faggyútermelését.

Normál bőrre is használható, de ideális a vegyes és zsíros, akár pattanásos bőr számára. Könnyen szívódó, nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Illatát a fűszeres-citrusos kubebabors vagy más néven verbéna illóolaj adja, mely tonizáló és összehúzó, fertőtlenítő hatású, emellett hangulatjavító, feszültségoldó.

Használat: Az olajszérumok rendkívül koncentráltak. Az olaj a megtisztított, radírozott, még nedves bőrbe szívódik fel a legjobban. Tégy néhány cseppet az ujjbegyedre, azt oszlasd el az arcon, majd masszírozd végig.

Ne feledd: nem ajánlott túlolajozni a bőrt, a szérumok használata maximum naponta egyszer ajánlott, hiszen bőrünknek egyformán szüksége van az olaj-alapú és víz-alapú nedvességre is.

A szérumok kizárólag hidegen sajtolt extra szűz növényi olajokat tartalmaznak. Szavatossági idejük 6 hónap.

Az illóolajok lehetséges érzékenyítő hatása miatt ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni minden terméket a könyök belső hajlatán.

Light regenerating serum for combination to oily skin 10 ml

Ingredients: jojoba oil, cucumber oil, silicone of vegetal origin, acmella oleracea extract, litsea cubeba essential oil

This anti-oxidant blend is rich in nutrients, it is constrictive and softening, it also regulates sebum production.

It is also suitable for normal skin, but is ideal for combination to oily skin. It absorbs easily, leaves no greasy feeling.

Its spicy-citrus scent is provided by litsea cubeba essential oil, also known as verbena, which is tonic, constrictive, with antiseptic, and also mood-enhancing, stress-relieving effect.

Use: Oil serums are extremely concentrated. Oil absorbs best onto skin that is clean, damp and properly exfoliated. It is best to put just a few drops on your fingertips, then dot the oil over the entire face. Distribute first, then massage.

Remember: Use oils wisely – maximum once a day. Your skin requires both oil-based moisture and water-based moisture.

Könnyű regeneráló szérum zsíros, vegyes bőrre 10 mlÖsszetevők: jojobaolaj, uborkaolaj, növényi szilikon, acmella kivonat, kubebabors illóolaj Tápanyagokban gazdag, összehúzó, bőrpuhító hatású antioxidáns keverék. Szabáyozza a bőr faggyútermelését. Normál bőrre is használható, de ideális a vegyes és zsíros, akár pattanásos bőr számára. Könnyen szívódó, nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Illatát a fűszeres-citrusos kubebabors vagy más néven verbéna illóolaj adja, mely tonizáló és összehúzó, fertőtlenítő hatású, emellett hangulatjavító, feszültségoldó. Használat: Az olajszérumok rendkívül koncentráltak. Az olaj a megtisztított, radírozott, még nedves bőrbe szívódik fel a legjobban. Tégy néhány cseppet az ujjbegyedre, azt oszlasd el az arcon, majd masszírozd végig.Ne feledd: nem ajánlott túlolajozni a bőrt, a szérumok használata maximum naponta egyszer ajánlott, hiszen bőrünknek egyformán szüksége van az olaj-alapú és víz-alapú nedvességre is. A szérumok kizárólag hidegen sajtolt extra szűz növényi olajokat tartalmaznak. Szavatossági idejük 6 hónap. Az illóolajok lehetséges érzékenyítő hatása miatt ajánlott a használat előtt 24 órával letesztelni minden terméket a könyök belső hajlatán.Light regenerating serum for combination to oily skin 10 mlIngredients: jojoba oil, cucumber oil, silicone of vegetal origin, acmella oleracea extract, litsea cubeba essential oilThis anti-oxidant blend is rich in nutrients, it is constrictive and softening, it also regulates sebum production.It is also suitable for normal skin, but is ideal for combination to oily skin. It absorbs easily, leaves no greasy feeling.Its spicy-citrus scent is provided by litsea cubeba essential oil, also known as verbena, which is tonic, constrictive, with antiseptic, and also mood-enhancing, stress-relieving effect.Use: Oil serums are extremely concentrated. Oil absorbs best onto skin that is clean, damp and properly exfoliated. It is best to put just a few drops on your fingertips, then dot the oil over the entire face. Distribute first, then massage.Remember: Use oils wisely – maximum once a day. Your skin requires both oil-based moisture and water-based moisture.
Your shopping cart

Your cart is empty
Subtotal: RON
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
Choose language